Over Winterwandeling - Optreden The Many Moons in JK 't Hoekske

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

 1. 26 dec
  inGierle (Lille)

  Winterwandeling - Optreden The Many Moons in JK 't Hoekske

  Wandelen vanuit de geklasseerde dorpskern van Gierle  naar de kerststal op het gehucht Hemeldonk.  Korte bezinning aan de kerststal.  Nad...
 2. 24 jan
  inLille (Gierle)

  Toast Literair - Lezing Koen Wauters - Refter GBS Gierle

  ‘Mijn ouders hebben in een aan alle kanten tegenwringende context voor elkaar gekozen.’ VRT-wetenschapsjournalist Koen Wauters vertelt ho...
Toon alle activiteiten
26 dec
Gierle - JK 't Hoekske

Winterwandeling - Optreden The Many Moons in JK 't Hoekske

Wandelen vanuit de geklasseerde dorpskern van Gierle  naar de kerststal op het gehucht Hemeldonk.  Korte bezinning aan de kerststal.  Nadien muziek met The Many Moons in JK 't Hoekske.

maandag 26 december 2022 om 17:30 uur

Om 17.30u wandelen we samen in kerststemming naar de kerststal op het gehucht Hemeldonk.  Het kerststalcomité viert dit jaar het 50-jarig bestaan van de 'Kerststal Hemeldonk'.  Jozef Bouwens zorgt daar om 19u voor een korte bezinning en de dorstigen kunnen zich laven aan opkikkertjes die het buurtcomité tegen betaling aanbiedt.  We wandelen terug naar JK 't Hoekske waar wij als organisator DF een versterkertje aanbieden zodat je vanaf 20u-21.30u kan genieten van onze plaatselijke 'The Many Moons' met 'Songs 'bout wind & love'.

The Many Moons - More songs 'bout wind & love'

De wandeling is een kleine 8 km en rolstoeltoegankelijk.

 

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief Gratis
Standaard € 5,00

Inschrijven niet verplicht, maar aanbevolen : stef.piedfort@gmail.com

Labels: Ontspanning & OntmoetenReligie & ZingevingRolstoeltoegankelijkActiviteitmuziekwandeling